VCR nieuws - Voetbal Club Rinsumageest

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

VCR nieuws

VCR wint van Suawoude

28 februari 11:45  Een inhaal wedstrijd stond voor zaterdag 25 februari gepland. De nummer laatst Suawoude was de tegenstander op een koud sportpark 'de Vonder'. Om 14:00 werd de wedstrijd afgetrapt. VCR startte met de volgende elf namen: Rene Zwaagstra, Erwin Raap, Hendrik Hamersma, Hendrik Halbesma, Ruerd de Haas, Mame Braaksma,Yannick Haakma, Jarno van Diggelen, Abe Dreyer, Rienk de Haas, Jelle Visser. meer »

85x gelezen

VCR en Dick Groen gaan nog een jaar door

18 februari 9:00  Eindelijk, na onderling overleg, is de kogel door de kerk. Dick Groen blijft nog een seizoen hoofdtrainer van VCR uit Rinsumageest. meer »

149x gelezen

VCR pakt punt tegen runner-up Irnsum

14 februari 13:00  Op zaterdag 11 februari was de derde competitiewedstrijd na de winter voor de oranje-zwarte brigade van trainer Dick Groen. Koploper (wedstrijd meer gespeeld dan Noordbergum) in de vijfde klasse B vv Irnsum was de tegenstander. Daar aan het roer Dirk Jelke de Boer uit Ferwerd. Ondanks een zeer matig veld waren alle ingrediënten er voor een mooie pot voetbal. Om 14:30 floot scheidsrechter Adema de wedstrijd in gang.meer »

103x gelezen

Sponsor fotosessies Jeugdteams - Autobedrijf Feenstra (UPDATE)

10 februari 13:15  UPDATE: Nieuwe foto's toegevoegd. Sponsor fotosessies Jeugdteams - Autobedrijf Feenstrameer »

291x gelezen

Toch drie punten na knotsgekke slotfase voor VCR in Wurdum

5 februari 13:30  VCR heeft zaterdag de volle buit gepakt tegen WWS in Wurdum. Na 90 minuten en wat blessuretijd zou er 3-5 op het scorebord staan, mocht deze aan staan. De aanwezige supporters van beide ploegen zijn niet zozeer verwend met goed voetbal, wel met veel doelpunten. Het venijn zat ‘m zeker in de staart.meer »

50x gelezen

Fotoreportages wedstrijden VCR

4 februari 16:00  Op deze pagina kun je de fotoreportages door onze huisfotografen terugkijken. meer »

7246x gelezen

VCR wint derby van de Walden

2 februari 10:00  Zaterdag 28 januari in het jaar 2023. De eerste keer in een officiële wedstrijd de derby tegen de Walden. Op een prima kunstgras met veel publiek werd om 14:30 de wedstrijd in gang gezet. meer »

111x gelezen

Nieuwe jeugdsponsor Autobedrijf Feenstra

18 januari 13:45  Voetbal Club Rinsumageest (VCR) is verheugd om aan te kondigen dat er een mooie sponsorovereenkomst is gesloten met Autobedrijf Feenstra uit Rinsumageest. meer »

278x gelezen

VCR pas in slotfase langs Nicator

28 november 9:00  Na de nederlaag met perspectief van vorige week tegen koploper Noordbergum was het voor VCR zaak om de strijd die het leverde nu om te zetten in punten. Dat moest vandaag gebeuren tegen laagvlieger Nicator.meer »

165x gelezen

Nieuwe selectiefoto vlaggenschip VCR

27 november 10:30  Hoofdsponsors VCR 1: WMR & DEMmeer »

180x gelezen

VCR kwam, zag, maar overwon niet

20 november 20:30  Speelronde zeven voor de oranje zwarte brigade uit Rinsumageest. In en tegen de gedoodverfde titelkandidaat Noordbergum.meer »

220x gelezen

SSS’68 veel effectiever dan VCR

16 november 20:00  Op voorhand een mooi affiche tussen VCR (6) en SSS'68 (5). Voor VCR zaak om de aansluiting met de bovenste plaatsen niet te verliezen. meer »

165x gelezen

VCR wint in en van Blija

6 november 12:15  Zaterdag 5 november de vijfde competitie wedstrijd voor VCR in en tegen het voor deze wedstrijd nog altijd ongeslagen Blija. De ploeg van Sander Terpstra kreeg tot deze wedstrijd nog geen doelpunt tegen. VCR, met trainer Dick Groen aan het roer, was er op gebrand om nu eens een driepunter te gaan noteren tegen een hoog geklasseerde tegenstander. meer »

326x gelezen

Prima overwinning voor VCR

30 oktober 12:00  Op een prachtige nazomer middag op, jawel, 29 oktober was Holwerd de tegenstander. Dit allemaal onder leiding van scheidsrechter M. Jalvingh uit Leeuwarden. In Rinsumageast was het voor VCR zaak om na de niet al te beste competitiestart weer eens een overwinning bij te kunnen gaan schrijven.meer »

162x gelezen

Sjoerd "Big" vd Galiën elfde erelid bij VCR

29 oktober 12:00  Tijdens de Algemene Leden Vergadering heeft het, het VCR hoofdbestuur behaagt, om het vertrekkende hoofdbestuurslid sponsorzaken, Sjoerd vd Galiën als elfde erelid van de vereniging te benoemen. meer »

278x gelezen

VCR vergeet opnieuw te winnen

10 oktober 13:30  Een mooi affiche op Sportpark de Vonder te Rinsumageest. De plaatselijke voetbalclub mocht het opnemen tegen Oostergo. Waar Oostergo met het maximale punten aantal aan de wedstrijd begon leed de equipe van Dick Groen vorige week het eerste punten verlies. meer »

142x gelezen

Irnsum loopt in blessuretijd uit naar ruime overwinning op VCR

4 oktober 10:00  Na vorige week de eerste punten te hebben binnen gehengeld, moest VCR vandaag aantreden tegen het onbekende vv Irnsum. Omdat Irnsum vorig jaar nacompetitie afdwong en nét niet promoveerde, kon VCR vandaag veel weerstand verwachten. meer »

246x gelezen

VCR wint in matig duel van WWS

25 september 19:45  Na een prima voorbereiding met daarin vier oefenwedstrijden en drie beker wedstrijden nu de competitie start. meer »

231x gelezen

Teamfoto VCR 1 voorlopige selectie

24 juni 11:15  De voorlopige VCR 1 selectie voor seizoen 2022-2023 is alvast op de gevoelige plaat vastgelegd. Een mooi stel met hoofdtrainer Dick Groen en assistent leider Gelt Braaksma. meer »

832x gelezen

Sponsor teamfoto's DOK74: JO13 en JO14

13 maart 11:45  Ook onze jeugdteams worden langzaam maar zeker in het nieuw gestoken. De lijn van het originele oranje VCR shirt van weleer, met zwarte baan en VCR badge op de borst, wordt zo bij onze teams doorgetrokken. Bij onze JO13 en JO14 teams prijkt het logo van DOK74 Vastgoed BV op de hagelnieuwe shirts!meer »

822x gelezen

VCR en trainer van Zandvoort beëindigen samenwerking na dit seizoen

2 december 15:45  Na overleg met de spelersraad, een rondje langs de andere selectiespelers en een goed gesprek met hoofdtrainer Raymond van Zandvoort uit Walterswald, heeft VCR besloten om de samenwerking na dit seizoen niet te verlengen. De zogenoemde echte “voetbal chemie” tussen spelers en trainer is niet optimaal. Van Zandvoort is bezig met zijn tweede seizoen. Wel is gezamenlijk de wens uitgesproken om, afhankelijk van corona maatregelen, dit seizoen tot een goed einde te volbrengen. En wat dat inhoudt staat in de sterren geschreven. Het hoofdbestuur van VCR wenst de huidige nummer twee van de vijfde klasse B en hoofdtrainer Raymond van Zandvoort veel plezier en succes toe tijdens de rest van dit seizoen.

294x gelezen

VCR 1 en VCR 2 in het nieuw

8 november 16:15  Het zal de meesten niet ontgaan zijn maar de mannen van zowel VCR 1 als VCR 2 spelen inmiddels in een nieuw tenue met een zeer vertrouwd tintje. Het nieuwe VCR shirt is anno 2021/2022 namelijk weer het originele oranje + zwarte baan. Andere teams gaan nog volgen waarmee het VCR tenue van weleer, dankzij onze gulle shirtsponsors weer helemaal terug zal zijn op de Vonder.meer »

815x gelezen

Nieuw erelid bij VCR: Jurjen de Haas

31 oktober 12:15  Tijdens de Algemene Leden Vergadering is VCR weer een erelid rijker geworden. Het hoofdbestuur heeft gemeend Jurjen de Haas als tiende erelid van de vereniging te willen benoemen, voor zijn enorme inzet als vrijwilliger in de afgelopen decennia. meer »

552x gelezen

VCR 2 clubreiske: Mei it neuske yn de bûter

19 september 13:30  Samar in VCR wedstrijd sneon 18 siptimber '21 wie wer in moaie VCR dei. Mei stralend neisimmer waar hat dit steltsje, op it eilân, VCR 2 supportere by de Monnik 2 út. It neuske gie noch fjirder yn de bûter, want VCR 2 pakte de punten mei in 0-6 útslach. Se ha der mei syn allen in prachtige dei fan makke mei sinne, wille en kâld sop. VCR 1 en 3 wie troues frij en de froulje helaas ôflost troch harren tsjinstander. meer »

616x gelezen

Grote Club Actie 2021 is weer van start!

18 september 17:30  En VCR doet uiteraard weer mee. De opbrengst van de Grote Club Actie zal traditiegetrouw gebruikt worden voor nieuwe voetbalmaterialen voor al onze jeugdteams. meer »

669x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!