Wedstrijdverslagen VCR

VCR pas in slotfase langs Nicator

28 november 9:00  Na de nederlaag met perspectief van vorige week tegen koploper Noordbergum was het voor VCR zaak om de strijd die het leverde nu om te zetten in punten. Dat moest vandaag gebeuren tegen laagvlieger Nicator.meer »

VCR kwam, zag, maar overwon niet

20 november 20:30  Speelronde zeven voor de oranje zwarte brigade uit Rinsumageest. In en tegen de gedoodverfde titelkandidaat Noordbergum.meer »

SSS’68 veel effectiever dan VCR

16 november 20:00  Op voorhand een mooi affiche tussen VCR (6) en SSS'68 (5). Voor VCR zaak om de aansluiting met de bovenste plaatsen niet te verliezen. meer »

VCR wint in en van Blija

6 november 12:15  Zaterdag 5 november de vijfde competitie wedstrijd voor VCR in en tegen het voor deze wedstrijd nog altijd ongeslagen Blija. De ploeg van Sander Terpstra kreeg tot deze wedstrijd nog geen doelpunt tegen. VCR, met trainer Dick Groen aan het roer, was er op gebrand om nu eens een driepunter te gaan noteren tegen een hoog geklasseerde tegenstander. meer »

Prima overwinning voor VCR

30 oktober 12:00  Op een prachtige nazomer middag op, jawel, 29 oktober was Holwerd de tegenstander. Dit allemaal onder leiding van scheidsrechter M. Jalvingh uit Leeuwarden. In Rinsumageast was het voor VCR zaak om na de niet al te beste competitiestart weer eens een overwinning bij te kunnen gaan schrijven.meer »

VCR vergeet opnieuw te winnen

10 oktober 13:30  Een mooi affiche op Sportpark de Vonder te Rinsumageest. De plaatselijke voetbalclub mocht het opnemen tegen Oostergo. Waar Oostergo met het maximale punten aantal aan de wedstrijd begon leed de equipe van Dick Groen vorige week het eerste punten verlies. meer »

Irnsum loopt in blessuretijd uit naar ruime overwinning op VCR

4 oktober 10:00  Na vorige week de eerste punten te hebben binnen gehengeld, moest VCR vandaag aantreden tegen het onbekende vv Irnsum. Omdat Irnsum vorig jaar nacompetitie afdwong en nét niet promoveerde, kon VCR vandaag veel weerstand verwachten. meer »

VCR wint in matig duel van WWS

25 september 19:45  Na een prima voorbereiding met daarin vier oefenwedstrijden en drie beker wedstrijden nu de competitie start. meer »