Wedstrijdverslagen VCR - Voetbal Club Rinsumageest

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Wedstrijdverslagen VCR

VCR wint van Suawoude

28 februari 11:45  Een inhaal wedstrijd stond voor zaterdag 25 februari gepland. De nummer laatst Suawoude was de tegenstander op een koud sportpark 'de Vonder'. Om 14:00 werd de wedstrijd afgetrapt. VCR startte met de volgende elf namen: Rene Zwaagstra, Erwin Raap, Hendrik Hamersma, Hendrik Halbesma, Ruerd de Haas, Mame Braaksma,Yannick Haakma, Jarno van Diggelen, Abe Dreyer, Rienk de Haas, Jelle Visser. meer »

85x gelezen

VCR pakt punt tegen runner-up Irnsum

14 februari 13:00  Op zaterdag 11 februari was de derde competitiewedstrijd na de winter voor de oranje-zwarte brigade van trainer Dick Groen. Koploper (wedstrijd meer gespeeld dan Noordbergum) in de vijfde klasse B vv Irnsum was de tegenstander. Daar aan het roer Dirk Jelke de Boer uit Ferwerd. Ondanks een zeer matig veld waren alle ingrediënten er voor een mooie pot voetbal. Om 14:30 floot scheidsrechter Adema de wedstrijd in gang.meer »

103x gelezen

Toch drie punten na knotsgekke slotfase voor VCR in Wurdum

5 februari 13:30  VCR heeft zaterdag de volle buit gepakt tegen WWS in Wurdum. Na 90 minuten en wat blessuretijd zou er 3-5 op het scorebord staan, mocht deze aan staan. De aanwezige supporters van beide ploegen zijn niet zozeer verwend met goed voetbal, wel met veel doelpunten. Het venijn zat ‘m zeker in de staart.meer »

50x gelezen

VCR wint derby van de Walden

2 februari 10:00  Zaterdag 28 januari in het jaar 2023. De eerste keer in een officiële wedstrijd de derby tegen de Walden. Op een prima kunstgras met veel publiek werd om 14:30 de wedstrijd in gang gezet. meer »

111x gelezen

VCR pas in slotfase langs Nicator

28 november 9:00  Na de nederlaag met perspectief van vorige week tegen koploper Noordbergum was het voor VCR zaak om de strijd die het leverde nu om te zetten in punten. Dat moest vandaag gebeuren tegen laagvlieger Nicator.meer »

165x gelezen

VCR kwam, zag, maar overwon niet

20 november 20:30  Speelronde zeven voor de oranje zwarte brigade uit Rinsumageest. In en tegen de gedoodverfde titelkandidaat Noordbergum.meer »

220x gelezen

SSS’68 veel effectiever dan VCR

16 november 20:00  Op voorhand een mooi affiche tussen VCR (6) en SSS'68 (5). Voor VCR zaak om de aansluiting met de bovenste plaatsen niet te verliezen. meer »

165x gelezen

VCR wint in en van Blija

6 november 12:15  Zaterdag 5 november de vijfde competitie wedstrijd voor VCR in en tegen het voor deze wedstrijd nog altijd ongeslagen Blija. De ploeg van Sander Terpstra kreeg tot deze wedstrijd nog geen doelpunt tegen. VCR, met trainer Dick Groen aan het roer, was er op gebrand om nu eens een driepunter te gaan noteren tegen een hoog geklasseerde tegenstander. meer »

326x gelezen

Prima overwinning voor VCR

30 oktober 12:00  Op een prachtige nazomer middag op, jawel, 29 oktober was Holwerd de tegenstander. Dit allemaal onder leiding van scheidsrechter M. Jalvingh uit Leeuwarden. In Rinsumageast was het voor VCR zaak om na de niet al te beste competitiestart weer eens een overwinning bij te kunnen gaan schrijven.meer »

162x gelezen

VCR vergeet opnieuw te winnen

10 oktober 13:30  Een mooi affiche op Sportpark de Vonder te Rinsumageest. De plaatselijke voetbalclub mocht het opnemen tegen Oostergo. Waar Oostergo met het maximale punten aantal aan de wedstrijd begon leed de equipe van Dick Groen vorige week het eerste punten verlies. meer »

142x gelezen

Irnsum loopt in blessuretijd uit naar ruime overwinning op VCR

4 oktober 10:00  Na vorige week de eerste punten te hebben binnen gehengeld, moest VCR vandaag aantreden tegen het onbekende vv Irnsum. Omdat Irnsum vorig jaar nacompetitie afdwong en nét niet promoveerde, kon VCR vandaag veel weerstand verwachten. meer »

246x gelezen

VCR wint in matig duel van WWS

25 september 19:45  Na een prima voorbereiding met daarin vier oefenwedstrijden en drie beker wedstrijden nu de competitie start. meer »

231x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!