VCR nieuws - Voetbal Club Rinsumageest

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

VCR nieuws

VCR verslaat na verlenging stug HJSC

5 juni 19:45  De Hommerts was de locatie voor de halve finale ronde van VCR in de nacompetitie. Dit alles voor promotie naar de vierde klasse. De plaatselijke HJSC was daarin de tegenstander.meer »

317x gelezen

3 juni: HJSC 1 - VCR 1 Nacompetitie

1 juni 9:30  VCR pakt nacompetitie in laatste wedstrijd.meer »

293x gelezen

VCR Familieweekend 2023: Programma en opgeven

31 mei 12:15  Onze Actie Reclame Commissie organiseert ook dit jaar weer een mooi VCR feestje! Heronder kun je het programma bekijken en je opgeven voor de festiviteiten. Tot 23 en 24 juni!meer »

311x gelezen

Eén spannende helft bij de derby VCR – de Walden

23 mei 9:00  VCR heeft zaterdag op een volgepakt en zonovergoten sportpark de Vonder goede buur vv de Walden met 3-0 verslagen. Deze overwinning betekent dat VCR nog steeds een goede kans maakt op nacompetitie en daarmee natuurlijk promotie naar de vierde klasse.meer »

188x gelezen

VCR vergeet te stunten tegen Noordbergum

17 april 21:30  Zaterdag 15 april was Sportpark de Vonder het strijdtoneel voor de wedstrijd VCR-Noordbergum. Noordbergum nog zonder puntverlies dit seizoen en VCR na de overwinning van vorige week nog vechtend voor plek vier wat heel misschien nog een nacompetitieplek kan betekenen. Onder leiding van scheidsrechter Hamstra werd er afgetrapt. Pupil van de week deze middag was Marten de Vries, speler van de jo-11.meer »

113x gelezen

Fotoreportages wedstrijden VCR

15 april 16:00  Op deze pagina kun je de fotoreportages door onze huisfotografen terugkijken. meer »

7621x gelezen

VCR doet goede zaken tegen concurrent Blija

12 april 18:00  Op 8 april werd de inhaalwedstrijd van VCR tegen Blija gespeeld, de nummer vijf en zes van de ranglijst. Voor de mannen uit de Geast de laatste kans om nog iets van het tot nu toe teleurstellende seizoen te maken. Onder leiding van scheidsrechter De Jong uit Drachten werd om 14:30 afgetrapt. meer »

135x gelezen

VCR wint in en van Holwerd

22 maart 9:00  18 maart werd de wedstrijd Holwerd-VCR op Sportpark 'de Morgenzon' gespeeld. In de eerste ontmoeting op de Geast wist VCR met 5-0 te winnen. meer »

173x gelezen

VCR wint van Suawoude

28 februari 11:45  Een inhaal wedstrijd stond voor zaterdag 25 februari gepland. De nummer laatst Suawoude was de tegenstander op een koud sportpark 'de Vonder'. Om 14:00 werd de wedstrijd afgetrapt. VCR startte met de volgende elf namen: Rene Zwaagstra, Erwin Raap, Hendrik Hamersma, Hendrik Halbesma, Ruerd de Haas, Mame Braaksma,Yannick Haakma, Jarno van Diggelen, Abe Dreyer, Rienk de Haas, Jelle Visser. meer »

128x gelezen

VCR en Dick Groen gaan nog een jaar door

18 februari 9:00  Eindelijk, na onderling overleg, is de kogel door de kerk. Dick Groen blijft nog een seizoen hoofdtrainer van VCR uit Rinsumageest. meer »

261x gelezen

VCR pakt punt tegen runner-up Irnsum

14 februari 13:00  Op zaterdag 11 februari was de derde competitiewedstrijd na de winter voor de oranje-zwarte brigade van trainer Dick Groen. Koploper (wedstrijd meer gespeeld dan Noordbergum) in de vijfde klasse B vv Irnsum was de tegenstander. Daar aan het roer Dirk Jelke de Boer uit Ferwerd. Ondanks een zeer matig veld waren alle ingrediënten er voor een mooie pot voetbal. Om 14:30 floot scheidsrechter Adema de wedstrijd in gang.meer »

160x gelezen

Sponsor fotosessies Jeugdteams - Autobedrijf Feenstra (UPDATE)

10 februari 13:15  UPDATE: Nieuwe foto's toegevoegd. Sponsor fotosessies Jeugdteams - Autobedrijf Feenstrameer »

379x gelezen

Toch drie punten na knotsgekke slotfase voor VCR in Wurdum

5 februari 13:30  VCR heeft zaterdag de volle buit gepakt tegen WWS in Wurdum. Na 90 minuten en wat blessuretijd zou er 3-5 op het scorebord staan, mocht deze aan staan. De aanwezige supporters van beide ploegen zijn niet zozeer verwend met goed voetbal, wel met veel doelpunten. Het venijn zat ‘m zeker in de staart.meer »

72x gelezen

VCR wint derby van de Walden

2 februari 10:00  Zaterdag 28 januari in het jaar 2023. De eerste keer in een officiële wedstrijd de derby tegen de Walden. Op een prima kunstgras met veel publiek werd om 14:30 de wedstrijd in gang gezet. meer »

191x gelezen

Nieuwe jeugdsponsor Autobedrijf Feenstra

18 januari 13:45  Voetbal Club Rinsumageest (VCR) is verheugd om aan te kondigen dat er een mooie sponsorovereenkomst is gesloten met Autobedrijf Feenstra uit Rinsumageest. meer »

318x gelezen

VCR pas in slotfase langs Nicator

28 november 9:00  Na de nederlaag met perspectief van vorige week tegen koploper Noordbergum was het voor VCR zaak om de strijd die het leverde nu om te zetten in punten. Dat moest vandaag gebeuren tegen laagvlieger Nicator.meer »

189x gelezen

Nieuwe selectiefoto vlaggenschip VCR

27 november 10:30  Hoofdsponsors VCR 1: WMR & DEMmeer »

212x gelezen

VCR kwam, zag, maar overwon niet

20 november 20:30  Speelronde zeven voor de oranje zwarte brigade uit Rinsumageest. In en tegen de gedoodverfde titelkandidaat Noordbergum.meer »

301x gelezen

SSS’68 veel effectiever dan VCR

16 november 20:00  Op voorhand een mooi affiche tussen VCR (6) en SSS'68 (5). Voor VCR zaak om de aansluiting met de bovenste plaatsen niet te verliezen. meer »

199x gelezen

VCR wint in en van Blija

6 november 12:15  Zaterdag 5 november de vijfde competitie wedstrijd voor VCR in en tegen het voor deze wedstrijd nog altijd ongeslagen Blija. De ploeg van Sander Terpstra kreeg tot deze wedstrijd nog geen doelpunt tegen. VCR, met trainer Dick Groen aan het roer, was er op gebrand om nu eens een driepunter te gaan noteren tegen een hoog geklasseerde tegenstander. meer »

359x gelezen

Prima overwinning voor VCR

30 oktober 12:00  Op een prachtige nazomer middag op, jawel, 29 oktober was Holwerd de tegenstander. Dit allemaal onder leiding van scheidsrechter M. Jalvingh uit Leeuwarden. In Rinsumageast was het voor VCR zaak om na de niet al te beste competitiestart weer eens een overwinning bij te kunnen gaan schrijven.meer »

184x gelezen

Sjoerd "Big" vd Galiën elfde erelid bij VCR

29 oktober 12:00  Tijdens de Algemene Leden Vergadering heeft het, het VCR hoofdbestuur behaagt, om het vertrekkende hoofdbestuurslid sponsorzaken, Sjoerd vd Galiën als elfde erelid van de vereniging te benoemen. meer »

307x gelezen

VCR vergeet opnieuw te winnen

10 oktober 13:30  Een mooi affiche op Sportpark de Vonder te Rinsumageest. De plaatselijke voetbalclub mocht het opnemen tegen Oostergo. Waar Oostergo met het maximale punten aantal aan de wedstrijd begon leed de equipe van Dick Groen vorige week het eerste punten verlies. meer »

185x gelezen

Irnsum loopt in blessuretijd uit naar ruime overwinning op VCR

4 oktober 10:00  Na vorige week de eerste punten te hebben binnen gehengeld, moest VCR vandaag aantreden tegen het onbekende vv Irnsum. Omdat Irnsum vorig jaar nacompetitie afdwong en nét niet promoveerde, kon VCR vandaag veel weerstand verwachten. meer »

298x gelezen

VCR wint in matig duel van WWS

25 september 19:45  Na een prima voorbereiding met daarin vier oefenwedstrijden en drie beker wedstrijden nu de competitie start. meer »

256x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!