Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

VCR nieuws

Gala editie SV VCR quiz

22 mei 12:45  Zaterdag 21 mei '22 was het weer tijd voor de enige echte VCR quiz, uiteraard georganiseerd door onze eigen SV. Omdat dit alweer de 5e editie betrof pakte de supporters vereniging dit keer extra uit met een feestelijke, tot in de puntjes verzorgde Gala editie. Een geslaagde avond! Een kleine impressie:meer »

373x gelezen

Sponsor teamfoto's DOK74: JO13 en JO14

13 maart 11:45  Ook onze jeugdteams worden langzaam maar zeker in het nieuw gestoken. De lijn van het originele oranje VCR shirt van weleer, met zwarte baan en VCR badge op de borst, wordt zo bij onze teams doorgetrokken. Bij onze JO13 en JO14 teams prijkt het logo van DOK74 Vastgoed BV op de hagelnieuwe shirts!meer »

429x gelezen

Fotoreportages wedstrijden VCR

12 maart 16:00  Op deze pagina kun je de fotoreportages door onze huisfotografen terugkijken. meer »

6166x gelezen

VCR en trainer van Zandvoort beëindigen samenwerking na dit seizoen

2 december 15:45  Na overleg met de spelersraad, een rondje langs de andere selectiespelers en een goed gesprek met hoofdtrainer Raymond van Zandvoort uit Walterswald, heeft VCR besloten om de samenwerking na dit seizoen niet te verlengen. De zogenoemde echte “voetbal chemie” tussen spelers en trainer is niet optimaal. Van Zandvoort is bezig met zijn tweede seizoen. Wel is gezamenlijk de wens uitgesproken om, afhankelijk van corona maatregelen, dit seizoen tot een goed einde te volbrengen. En wat dat inhoudt staat in de sterren geschreven. Het hoofdbestuur van VCR wenst de huidige nummer twee van de vijfde klasse B en hoofdtrainer Raymond van Zandvoort veel plezier en succes toe tijdens de rest van dit seizoen.

254x gelezen

VCR 1 en VCR 2 in het nieuw

8 november 16:15  Het zal de meesten niet ontgaan zijn maar de mannen van zowel VCR 1 als VCR 2 spelen inmiddels in een nieuw tenue met een zeer vertrouwd tintje. Het nieuwe VCR shirt is anno 2021/2022 namelijk weer het originele oranje + zwarte baan. Andere teams gaan nog volgen waarmee het VCR tenue van weleer, dankzij onze gulle shirtsponsors weer helemaal terug zal zijn op de Vonder.meer »

594x gelezen

Nieuw erelid bij VCR: Jurjen de Haas

31 oktober 12:15  Tijdens de Algemene Leden Vergadering is VCR weer een erelid rijker geworden. Het hoofdbestuur heeft gemeend Jurjen de Haas als tiende erelid van de vereniging te willen benoemen, voor zijn enorme inzet als vrijwilliger in de afgelopen decennia. meer »

433x gelezen

VCR 2 clubreiske: Mei it neuske yn de bûter

19 september 13:30  Samar in VCR wedstrijd sneon 18 siptimber '21 wie wer in moaie VCR dei. Mei stralend neisimmer waar hat dit steltsje, op it eilân, VCR 2 supportere by de Monnik 2 út. It neuske gie noch fjirder yn de bûter, want VCR 2 pakte de punten mei in 0-6 útslach. Se ha der mei syn allen in prachtige dei fan makke mei sinne, wille en kâld sop. VCR 1 en 3 wie troues frij en de froulje helaas ôflost troch harren tsjinstander. meer »

552x gelezen

Grote Club Actie 2021 is weer van start!

18 september 17:30  En VCR doet uiteraard weer mee. De opbrengst van de Grote Club Actie zal traditiegetrouw gebruikt worden voor nieuwe voetbalmaterialen voor al onze jeugdteams. meer »

541x gelezen

Wij doen weer mee! Stem je op ons?

16 september 16:00  Vorig jaar is mede dankzij onze deelname aan Rabo Clubsupport het fraaie hekwerk rondom veld B gerealiseerd. Natuurlijk doen we dit jaar weer mee!meer »

299x gelezen

KNVB + AH: spaar mee met Voetbalpassie!

13 september 23:00  Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat iedereen weer op de velden staat! Na een lastig seizoen is het fantastisch jullie weer te kunnen verwelkomen bij VCR. De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak. Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet. Een spaarprogramma, waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn.meer »

246x gelezen

Bericht van onze penningmeester: Hoe staan we er financieel voor?

4 juni 21:15  Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering krijgen de aanwezige leden van VCR hier een antwoord op. Maar ja, die ALV kon niet door gaan (iets met corona en beperkingen).meer »

313x gelezen

Topresultaat Poiesz sponsoractie

11 mei 10:30  De VCR Actie Reclame Commissie heeft zich ook dit jaar weer ingezet voor de Poiesz Jeugdsponsor Actie. Onder andere via leveringen aan huis hebben diverse huishoudens hun extra boodschapjes netjes en persoonlijk afgeleverd gekregen. Er zijn op deze manier zoveel veel muntjes bijeen gesprokkeld dat VCR het beste scoorde. De complimenten richting onze ARC + iedereen die meegedaan heeft, zijn dus zeer zeker op zijn plek!meer »

341x gelezen

Lammert Damsma (oud VCR) benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

26 april 13:30  Tijdens de Lintjesregen van 2021 op, werd in de gemeente Noardeast-Fryslân één persoon Koninklijk onderscheiden. Het is de heer Lammert Damsma (71) uit Dokkum. De heer Damsma werd op maandag 26 april benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Johannes Kramer van de gemeente Noardeast-Fryslân heeft de Koninklijke versierselen aan de heer Damsma uit mogen reiken. (bron: in-dokkum.nl)meer »

445x gelezen

Bezoek nu ook de VCR Webshop

16 april 21:30  Bezoek onze webshop en bestel eenvoudig online VCR voetbalkleding, voetbalschoenen, tassen, fanartikelen etc.meer »

226x gelezen

Noflike feestdagen!

23 december 17:00  De wereld op z'n kop. Nog nooit is het in de historie van de club zo langdurig, zo stil geweest op- en rond 'ons' Vondertje. Wat missen we de interactie toch! Het voetbalspelletje in al haar facetten, waar aan de zijlijn oeverloos gezwamd wordt over de 'belangrijkste bijzaak' ter wereld en allerlei wereldproblemen binnen 90 minuten uit de wereld worden geholpen. Maar goed, VCR is misschien een uniek clubje (en daar zijn we maar wat trots op) uiteindelijk heeft COVID zo zijn uitwerking op alle voetbal verenigingen; van klein naar groot én... wereldwijd. Mede vanuit dat oogpunt moeten we alles in verhouding blijven zien en ons realiseren dat we ons nu moeten focussen op gezondheid en veiligheid. meer »

489x gelezen

VCR supporter van het jaar

23 december 15:30  Onze SV heeft inmiddels Leo Jilderda (hoofdbestuurslid VCR) uitgeroepen tot VCR supporter van het jaar! Lees hieronder de volledig terechte beweegredenen vanuit de Supporters Vereniging:meer »

210x gelezen

FINALE DEI: Omrop Fryslân penaltybokaal!

18 december 10:30  Sneon 19 desimber sille nammens VCR Lorenzo Falize en Hendrik "Victor" Halbesma wer striide foar de felbegeerde Omrop Fryslân penaltybokaal. Pakke se in finaleplak? Dy wurd fuort dernei ek spyle! Sukses kerels! By Omrop Fryslân sjitte de ‘ploegen’ fan de 5e B klasse al in pear wiken fan ôf 20 meter op in lyts goaltsje. De bêsten binne oer en dêr sit VCR by! Live op TV en radio, stim fan ôf 13:30 oere ôf op Omrop Fryslân!meer »

631x gelezen

Trots! Bedankt stemmers!

7 november 9:00  De opbrengst voor de Rabo ClubSupport Actie 2020 is inmiddels bekend. Ook dit jaar deed VCR weer mee; het doel was dat de opbrengst gaat bijdragen aan de financiering van ons nieuwe hekwerk rondom het tweede veld. Onder meer onze jeugdleden willen wij mede vanwege omringende sloten en struiken, zo veilig en comfortabel laten voetballen. Daarnaast willen wij onze omwonende buren hiermee minder tot last zijn met ballen welke zo nu en dan op hun erf belanden. meer »

868x gelezen

Wedstrijdverslag Rinsumageast - Raard 2020

3 augustus 11:45  Rinsumageast - Op een zonovergoten sportpark de Vonder werd zaterdag de eerste echte voetbalwedstrijd gespeeld sinds 7 maart. De spannende derby tussen De Geast en Raard werd pas na strafschoppen beslist in het voordeel van Raard. Een prachtige middag, georganiseerd door SV-VCR.meer »

812x gelezen

Voorwoord voorzitter "We kinne wer los!"

12 juli 11:45  En toen ging ook het voetbalseizoen zomaar als een nachtkaars uit. Corona. Op het ene moment ben je als speler nog lekker aan het sporten en op het ander moment slaat alles volledig om. Spelers, trainers, teamleiders, scheidsrechters, vrijwilligers, supporters, bestuursleden, iedereen kreeg plotseling te maken met lege zaterdagen waar anders prestaties en gezelligheid wekelijks prachtig samenvielen. De eerste weken voelde het met name als bizar en surrealistisch, daarna werd het een nieuw soort realisme. De mensen welke ik her en der sprak de afgelopen maanden beaamden dit en spraken vooral over een soort van heimwee naar de bruisende zaterdagen op en rond onze velden.meer »

849x gelezen

Dankwoord Dirk Pieter

12 juli 11:00  En toen werd het stil op de vonder…akelig stil…. Medio maart moest ook de voetbalwereld eraan geloven, voorlopig geen samenkomsten meer. Al snel werd duidelijk, dat het lopende seizoen met nog een aantal wedstrijden te spelen niet meer zou worden uitgespeeld. Enorm zonde, want wat waren we goed bezig. Met al een periode op zak en trotste koploper, stonden we er prima voor…. Helaas heeft het niet zo mogen zijn. Tegenstand uit onverwachtse hoek heeft ons dit seizoen de das om gedaan!! meer »

635x gelezen

Aangepast minitoernooi jeugd

12 juni 9:15  Door de Corona maatregelen is het al geruime tijd niet mogelijk om echt met zijn allen van onze sport te kunnen genieten. Gelukkig mochten in eerste instantie de jongeren onder de 13 weer trainen met contact. Hier zijn ze dan ook mee gestart, waarbij de trainers zich moeten houden aan de 1,5 regel en waarbij ouders niet toegestaan zijn op het trainingscomplex.meer »

525x gelezen

Speeldagenkalender seizoen 2020/2021

10 juni 13:30  Speeldagenkalender KNVB seizoen 2020 2021 district Noord. Op de bijlage kun je alle wedstrijddagen zien wanneer je moet voetballen. meer »

180x gelezen

Contractmoment Raymond van Zandvoort

7 juni 13:30  Mede door de onvoorspelbare periode waarmee we momenteel met z'n allen te maken hebben zijn we afgelopen week eindelijk zover gekomen dat we het contract met onze nieuwe hoofdtrainer konden tekenen. Vanaf nu is het dus helemaal officieel; namens iedereen bij VCR: welkom bij de club Raymond, we gaan er met z'n allen wat moois van maken!meer »

296x gelezen

Nieuwe Hoofdtrainer VCR

31 januari 18:30  Rinsumageest, 31 januari 2020 - Voetbal Club Rinsumageest mag na een uitgebreid sollicitatie proces, Raymond van Zandvoort als nieuwe VCR 1 hoofdtrainer van harte welkom heten ‘yn de Geast.’ Na de zomerstop van 2020 zal Raymond het stokje overnemen van de huidige hoofdtrainer Dirk Pieter Boersma, die zijn geluk gaat beproeven bij SC Twijzel. meer »

1830x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!