VCR nieuws - Voetbal Club Rinsumageest

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

VCR nieuws

Nieuwe jeugdsponsor Autobedrijf Feenstra

18 januari 13:45  Voetbal Club Rinsumageest (VCR) is verheugd om aan te kondigen dat er een mooie sponsorovereenkomst is gesloten met Autobedrijf Feenstra uit Rinsumageest. meer »

223x gelezen

VCR pas in slotfase langs Nicator

28 november 9:00  Na de nederlaag met perspectief van vorige week tegen koploper Noordbergum was het voor VCR zaak om de strijd die het leverde nu om te zetten in punten. Dat moest vandaag gebeuren tegen laagvlieger Nicator.meer »

150x gelezen

Nieuwe selectiefoto vlaggenschip VCR

27 november 10:30  Hoofdsponsors VCR 1: WMR & DEMmeer »

149x gelezen

VCR kwam, zag, maar overwon niet

20 november 20:30  Speelronde zeven voor de oranje zwarte brigade uit Rinsumageest. In en tegen de gedoodverfde titelkandidaat Noordbergum.meer »

172x gelezen

SSS’68 veel effectiever dan VCR

16 november 20:00  Op voorhand een mooi affiche tussen VCR (6) en SSS'68 (5). Voor VCR zaak om de aansluiting met de bovenste plaatsen niet te verliezen. meer »

132x gelezen

VCR wint in en van Blija

6 november 12:15  Zaterdag 5 november de vijfde competitie wedstrijd voor VCR in en tegen het voor deze wedstrijd nog altijd ongeslagen Blija. De ploeg van Sander Terpstra kreeg tot deze wedstrijd nog geen doelpunt tegen. VCR, met trainer Dick Groen aan het roer, was er op gebrand om nu eens een driepunter te gaan noteren tegen een hoog geklasseerde tegenstander. meer »

304x gelezen

Prima overwinning voor VCR

30 oktober 12:00  Op een prachtige nazomer middag op, jawel, 29 oktober was Holwerd de tegenstander. Dit allemaal onder leiding van scheidsrechter M. Jalvingh uit Leeuwarden. In Rinsumageast was het voor VCR zaak om na de niet al te beste competitiestart weer eens een overwinning bij te kunnen gaan schrijven.meer »

147x gelezen

Sjoerd "Big" vd Galiën elfde erelid bij VCR

29 oktober 12:00  Tijdens de Algemene Leden Vergadering heeft het, het VCR hoofdbestuur behaagt, om het vertrekkende hoofdbestuurslid sponsorzaken, Sjoerd vd Galiën als elfde erelid van de vereniging te benoemen. meer »

261x gelezen

Fotoreportages wedstrijden VCR

26 oktober 16:00  Op deze pagina kun je de fotoreportages door onze huisfotografen terugkijken. meer »

6982x gelezen

VCR vergeet opnieuw te winnen

10 oktober 13:30  Een mooi affiche op Sportpark de Vonder te Rinsumageest. De plaatselijke voetbalclub mocht het opnemen tegen Oostergo. Waar Oostergo met het maximale punten aantal aan de wedstrijd begon leed de equipe van Dick Groen vorige week het eerste punten verlies. meer »

132x gelezen

Irnsum loopt in blessuretijd uit naar ruime overwinning op VCR

4 oktober 10:00  Na vorige week de eerste punten te hebben binnen gehengeld, moest VCR vandaag aantreden tegen het onbekende vv Irnsum. Omdat Irnsum vorig jaar nacompetitie afdwong en nét niet promoveerde, kon VCR vandaag veel weerstand verwachten. meer »

178x gelezen

VCR wint in matig duel van WWS

25 september 19:45  Na een prima voorbereiding met daarin vier oefenwedstrijden en drie beker wedstrijden nu de competitie start. meer »

214x gelezen

Teamfoto VCR 1 voorlopige selectie

24 juni 11:15  De voorlopige VCR 1 selectie voor seizoen 2022-2023 is alvast op de gevoelige plaat vastgelegd. Een mooi stel met hoofdtrainer Dick Groen en assistent leider Gelt Braaksma. meer »

814x gelezen

Sponsor teamfoto's DOK74: JO13 en JO14

13 maart 11:45  Ook onze jeugdteams worden langzaam maar zeker in het nieuw gestoken. De lijn van het originele oranje VCR shirt van weleer, met zwarte baan en VCR badge op de borst, wordt zo bij onze teams doorgetrokken. Bij onze JO13 en JO14 teams prijkt het logo van DOK74 Vastgoed BV op de hagelnieuwe shirts!meer »

770x gelezen

VCR en trainer van Zandvoort beëindigen samenwerking na dit seizoen

2 december 15:45  Na overleg met de spelersraad, een rondje langs de andere selectiespelers en een goed gesprek met hoofdtrainer Raymond van Zandvoort uit Walterswald, heeft VCR besloten om de samenwerking na dit seizoen niet te verlengen. De zogenoemde echte “voetbal chemie” tussen spelers en trainer is niet optimaal. Van Zandvoort is bezig met zijn tweede seizoen. Wel is gezamenlijk de wens uitgesproken om, afhankelijk van corona maatregelen, dit seizoen tot een goed einde te volbrengen. En wat dat inhoudt staat in de sterren geschreven. Het hoofdbestuur van VCR wenst de huidige nummer twee van de vijfde klasse B en hoofdtrainer Raymond van Zandvoort veel plezier en succes toe tijdens de rest van dit seizoen.

291x gelezen

VCR 1 en VCR 2 in het nieuw

8 november 16:15  Het zal de meesten niet ontgaan zijn maar de mannen van zowel VCR 1 als VCR 2 spelen inmiddels in een nieuw tenue met een zeer vertrouwd tintje. Het nieuwe VCR shirt is anno 2021/2022 namelijk weer het originele oranje + zwarte baan. Andere teams gaan nog volgen waarmee het VCR tenue van weleer, dankzij onze gulle shirtsponsors weer helemaal terug zal zijn op de Vonder.meer »

746x gelezen

Nieuw erelid bij VCR: Jurjen de Haas

31 oktober 12:15  Tijdens de Algemene Leden Vergadering is VCR weer een erelid rijker geworden. Het hoofdbestuur heeft gemeend Jurjen de Haas als tiende erelid van de vereniging te willen benoemen, voor zijn enorme inzet als vrijwilliger in de afgelopen decennia. meer »

543x gelezen

VCR 2 clubreiske: Mei it neuske yn de bûter

19 september 13:30  Samar in VCR wedstrijd sneon 18 siptimber '21 wie wer in moaie VCR dei. Mei stralend neisimmer waar hat dit steltsje, op it eilân, VCR 2 supportere by de Monnik 2 út. It neuske gie noch fjirder yn de bûter, want VCR 2 pakte de punten mei in 0-6 útslach. Se ha der mei syn allen in prachtige dei fan makke mei sinne, wille en kâld sop. VCR 1 en 3 wie troues frij en de froulje helaas ôflost troch harren tsjinstander. meer »

607x gelezen

Grote Club Actie 2021 is weer van start!

18 september 17:30  En VCR doet uiteraard weer mee. De opbrengst van de Grote Club Actie zal traditiegetrouw gebruikt worden voor nieuwe voetbalmaterialen voor al onze jeugdteams. meer »

655x gelezen

KNVB + AH: spaar mee met Voetbalpassie!

13 september 23:00  Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat iedereen weer op de velden staat! Na een lastig seizoen is het fantastisch jullie weer te kunnen verwelkomen bij VCR. De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak. Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet. Een spaarprogramma, waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn.meer »

333x gelezen

Bericht van onze penningmeester: Hoe staan we er financieel voor?

4 juni 21:15  Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering krijgen de aanwezige leden van VCR hier een antwoord op. Maar ja, die ALV kon niet door gaan (iets met corona en beperkingen).meer »

342x gelezen

Topresultaat Poiesz sponsoractie

11 mei 10:30  De VCR Actie Reclame Commissie heeft zich ook dit jaar weer ingezet voor de Poiesz Jeugdsponsor Actie. Onder andere via leveringen aan huis hebben diverse huishoudens hun extra boodschapjes netjes en persoonlijk afgeleverd gekregen. Er zijn op deze manier zoveel veel muntjes bijeen gesprokkeld dat VCR het beste scoorde. De complimenten richting onze ARC + iedereen die meegedaan heeft, zijn dus zeer zeker op zijn plek!meer »

410x gelezen

Lammert Damsma (oud VCR) benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

26 april 13:30  Tijdens de Lintjesregen van 2021 op, werd in de gemeente Noardeast-Fryslân één persoon Koninklijk onderscheiden. Het is de heer Lammert Damsma (71) uit Dokkum. De heer Damsma werd op maandag 26 april benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Johannes Kramer van de gemeente Noardeast-Fryslân heeft de Koninklijke versierselen aan de heer Damsma uit mogen reiken. (bron: in-dokkum.nl)meer »

627x gelezen

Bezoek nu ook de VCR Webshop

16 april 21:30  Bezoek onze webshop en bestel eenvoudig online VCR voetbalkleding, voetbalschoenen, tassen, fanartikelen etc.meer »

269x gelezen

Noflike feestdagen!

23 december 17:00  De wereld op z'n kop. Nog nooit is het in de historie van de club zo langdurig, zo stil geweest op- en rond 'ons' Vondertje. Wat missen we de interactie toch! Het voetbalspelletje in al haar facetten, waar aan de zijlijn oeverloos gezwamd wordt over de 'belangrijkste bijzaak' ter wereld en allerlei wereldproblemen binnen 90 minuten uit de wereld worden geholpen. Maar goed, VCR is misschien een uniek clubje (en daar zijn we maar wat trots op) uiteindelijk heeft COVID zo zijn uitwerking op alle voetbal verenigingen; van klein naar groot én... wereldwijd. Mede vanuit dat oogpunt moeten we alles in verhouding blijven zien en ons realiseren dat we ons nu moeten focussen op gezondheid en veiligheid. meer »

586x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!