Bericht van onze penningmeester: Hoe staan we er financieel voor? - Voetbal Club Rinsumageest

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bericht van onze penningmeester: Hoe staan we er financieel voor?

4 juni 2021 21:15


Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering krijgen de aanwezige leden van VCR hier een antwoord op. Maar ja, die ALV kon niet door gaan (iets met corona en beperkingen).

Om tijdens de eerstvolgende ALV niet de jaarrekeningen van twee seizoenen te hoeven bespreken hebben we ervoor gekozen om voor seizoen 2019-2020 te volstaan met een kascontrole.

De algemene rekening van VCR wordt in principe al gecontroleerd. Penningmeester Betty Sinia regelt alle in- en uitgaande betalingen en Piet Zijlstra maakt na afloop van het seizoen de jaarrekening op.  De rekening van de Actie Reclame Commissie wordt door Anton Prins bijgehouden.

De kascontrole heeft plaatsgevonden op 19 mei jl. door kascommissieleden Hoeke Hiemstra en Mame Braaksma. Er zijn een aantal kritisch vragen gesteld o.a. naar de verschillen in begroting en werkelijke kosten. Veelal was het stilvallen van de competitie door corona hier de reden van. Waar de opbrengsten vrijwel gelijk waren als de begroting, waren de kosten lager dan begroot. Hierdoor konden we het boekjaar met een groter positief resultaat afsluiten dan begroot.

De ARC heeft minder activiteiten kunnen organiseren en hadden daardoor ook minder inkomsten en uitgaven. Hierdoor konden zij het boekjaar ook met een mooi positief resultaat afsluiten.

De kascommissieleden en het hoofdbestuur zijn tevreden over hoe VCR er financieel voor staat en hebben als bevestiging de jaarrekeningen voorzien van een handtekening.

Ben je benieuwd naar de cijfers van 2019-2020? Dan kun je contact opnemen met penningmeester Betty Sinia om de jaarrekening in te zien.

Betty Sinia
Penningmeester
Voetbal Club Rinsumageest

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!