Facebook Toestaan Niet toestaan

VCR wint in en van Holwerd

22 maart 2023 9:00

Sybrand Smit

18 maart werd de wedstrijd Holwerd-VCR op Sportpark 'de Morgenzon' gespeeld. In de eerste ontmoeting op de Geast wist VCR met 5-0 te winnen.

Ook deze wedstrijd in Holwerd leverde geen problemen op voor de ploeg van Dick Groen. Bij rust werd er een 0-3 voorsprong op het scorebord gezet. Doelpuntenmakers waren tweemaal Jorrit Iwan Koolstra en de 0-3 van Yannick Haakma.  Na rust werd het 0-4 door Jordy Mossel. Dat keeper Jakko Veldstra nog werd gepasseerd had VCR volledig aan zichzelf te danken. Een goed tweede deel van de eerste helft was deze middag toch genoeg voor de terechte driepunter. Zaterdag wacht een mooie kraker tegen het goed presterende vv Blija. Komt het zien om 14:30 op Sportpark de Vonder  te Rinsumageest!