Nieuwe Hoofdtrainer VCR - Voetbal Club Rinsumageest

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuwe Hoofdtrainer VCR

31 januari 2020 18:30


Rinsumageest, 31 januari 2020 - Voetbal Club Rinsumageest mag na een uitgebreid sollicitatie proces, Raymond van Zandvoort als nieuwe VCR 1 hoofdtrainer van harte welkom heten ‘yn de Geast.’ Na de zomerstop van 2020 zal Raymond het stokje overnemen van de huidige hoofdtrainer Dirk Pieter Boersma, die zijn geluk gaat beproeven bij SC Twijzel.

De 37 jarige van Zandvoort (Wouterswoude) was als trainer actief bij clubs als RWF en VIOD, waar hij tweede elftallen maar ook JO19 teams onder zijn hoede had. Momenteel is Raymond als trainer actief bij VIOD 2 en VIOD JO19.

De wapenfeiten

Via verschillende wapenfeiten, waaronder tweemaal een nacompetitie promotiefinale naar de tweede klas met RWF 2, verzamelde deze bevlogen, open en fanatieke trainer meer dan genoeg bagage om verder te kijken. “Het werd tijd voor de volgende stap”  aldus de nieuwe VCR hoofdtrainer, die hiermee aangeeft meer dan klaar te zijn om een eerste elftal te begeleiden. Met een voorliefde voor dorpsclubs herkent hij in VCR veel moois: gastvrijheid, ambitie en korte lijntjes. Oftewel de ideale omgeving om deze stap te zetten.

De toekomst

VCR ziet in Raymond eveneens een prima volgend station aangezien ook deze trainer van open en aanvallend voetbal houdt. Zaken als het tactische spelletje van tegenstanders doorgronden en het motiveren van spelers die graag lekker willen voetballen maken de nieuwe VCR oefenmeester eveneens blij. Naast dit alles heeft (en houdt) hij graag oog voor de “aansluitende” aspecten zoals het tweede elftal en JO19 spelers. Onder andere vanuit deze filosofie ziet VCR in Raymond een ideale trainer waarmee we gezamenlijk verder kunnen bouwen aan een mooie toekomst van het seniorenvoetbal in Rinsumageest.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!