Noflike feestdagen! - Voetbal Club Rinsumageest

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Noflike feestdagen!

23 december 2019 21:30


Met 2020 in het zicht mogen we wel zeggen dat we met 'ús klupke' aardig op de goede weg zijn. Onze teams zijn lekker aan het spelen ook al zijn de resultaten misschien niet altijd even bevredigend. Maar ja we kunnen nu eenmaal niet alles hebben, laten we daarom genieten van wat we hebben. Feit is dat we twee kampioenschappen bij onze jeugdteams (JO9 en JO11) mochten bijschrijven. Nog een feit is dat ons vrouwen 1 elftal zich intussen, door hard te werken, omhoog heeft gewerkt naar een stabiele middenmoter.

Op pole position

Dat VCR een JO16 én JO19 elftal in zijn gelederen heeft is voor veel andere verenigingen helemaal niet zo vanzelfsprekend. We kunnen met andere woorden inmiddels prima bouwen aan onze toekomstige seniorenteams door jonge spelers onder andere alvast te laten ruiken aan VCR 2 én natuurlijk VCR 1. Over VCR 1 gesproken, ons eigen vlaggenschip staat inmiddels op een zeer verdienstelijke pole position met over het algemeen prima voetbal. Ook de eerste periode titel werd naar Rinsumageest gehaald dus dat ziet er allemaal maar goed uit!

Dit zijn, zo uit de losse pols, zomaar een handjevol feiten waar we met z'n allen maar trots op mogen zijn.

De beste wensen voor 2020

Namens het VCR hoofdbestuur wil ik daarom iedere vrijwilliger, trainer, leider en VCR betrokkene via deze weg enorm bedanken voor jullie inzet en betrokkenheid. Zonder jullie is VCR nergens. Bovenal wens ik jullie fijne feestdagen toe inclusief een gezond 2020!

Voetnoot 1:
Onze hoofdtrainer Dirk Pieter gaat, zoals jullie inmiddels wel zullen weten, VCR na dit seizoen helaas verlaten. D.P.  heeft het naar de zin op de Vonder maar wordt ook gedreven door ambitie. Hij heeft bij 3e klasser SC Twijzel een uitdaging gevonden die hij domweg niet kan laten liggen. Het is nu echter nog veel te vroeg om aan afscheid taferelen te denken want we moeten de kop er voor houden! Onze hoofd 'trainert' weet dat als geen ander en begrijpt dat er samen met spelers en staf nog een zeker 'klusje' te klaren is na de winterstop.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Voetnoot 2:
Zoals velen van jullie wel mee hebben gekregen is ons hoofdbestuurslid én VCR erelid Leo Jilderda lelijk geblesseerd geraakt na een zéér gemene val op zijn werk. Hij is hierdoor momenteel vrijwel volledig uit de roulatie bij VCR en zal zo zijn eigen uitdaging vinden in zijn herstel. Op het moment van dit schrijven ligt Leo in het ziekenhuis bij te komen van een pittige operatie. Vanaf deze plek willen we namens heel VCR jou daarom ongelofelijk veel sterkte toewensen Leo, want gezondheid gaat boven alles.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Voetnoot 3:
De Steeg: Bij deze dan maar, op zich had je wel een punt.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Oant sjen op de Vonder!

Jaap van der Galiën
Voorzitter VCR

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!