Dankwoord Dirk Pieter - Voetbal Club Rinsumageest

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Dankwoord Dirk Pieter

12 juli 2020 11:00

Dirk Pieter Boersma

En toen werd het stil op de vonder…akelig stil…. Medio maart moest ook de voetbalwereld eraan geloven, voorlopig geen samenkomsten meer. Al snel werd duidelijk, dat het lopende seizoen met nog een aantal wedstrijden te spelen niet meer zou worden uitgespeeld. Enorm zonde, want wat waren we goed bezig. Met al een periode op zak en trotste koploper, stonden we er prima voor…. Helaas heeft het niet zo mogen zijn. Tegenstand uit onverwachtse hoek heeft ons dit seizoen de das om gedaan!!


Natuurlijk had ik het graag anders gezien, afscheid nemen met een prijs en iedereen nog even persoonlijk gedag kunnen zeggen. Gelukkig hebben we als spelersgroep nog een mooi afscheid kunnen regelen, zeer waardevol! Via deze weg wil ik ook een ieder die VCR een warm hart toedraagt enorm bedanken voor een geweldige mooie periode.  bestuur, vrijwilligers, supporters, trainers/leiders en natuurlijk de spelersgroep. VCR een club met een unieke voetbalcultuur, waar ik me de afgelopen periode zeer welkom heb gevoeld, nogmaals dank Geastmers!!

Ook wil ik Raymond v Zandvoort alvast veel succes en plezier wensen bij deze mooie club. Ik weet zeker dat jij je snel thuis zult voelen. Een spelersgroep waar genoeg potentie in zit om de komende jaren verder aan te bouwen!!

Tot slot wens ik iedereen een fijne zomerstop toe, geniet ervan!! Voor volgend seizoen enorm veel succes en plezier toegewenst!! Mocht het zo uitkomen, kom ik zeker een keer kijken “op e vonder”!

Dirk Pieter Boersma

 

DPB-01122018.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!